Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 12:40

Νικη "ανασα" για τους "εφοπλιστες" | Στη Β΄ο ΑΙΑΣ‏

Ενα ματς για γερα νευρα παρακολουθησαν εχθες 200 και πλεον φιλαθλοι στο "Ι.Μ.Γουλανδρης". Ενα ματς για γερα νευρα παρακολουθησαν εχθες 200 και πλεον φιλαθλοι στο "Ι.Μ.Γουλανδρης".

Ενα ματς που και οι δυο αντιπαλοι το περιμεναν καιρο θελοντας να σωσουν εστω και προσωρινα την "παρτιδα" και να αποφυγουν τον απ΄ευθειας υποβιβασμο στη δευτερη κατηγορια της οποιας, προσωπικα, δεν θεωρω αναγκαια την υπαρξη απο την επομενη σεζον.

Στα του αγωνα τωρα......

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ μπηκε για δευτερο συνεχομενο αγωνα δυνατα απο το πρωτο λεπτο, προσπαθωντας να εκμεταλλευτει τους δυνατους Νοτιους ανεμους που επνεαν εχθες κατα τη διαρκεια κυριως του πρωτου ημιχρονου.

Στο 5΄ ηρθε η πρωτη φαση του αγωνα με τον ταχυτατο Κουλουρη να φευγει προς την αντιπαλη εστια , ομως ο Βαμβακουρης ειχε διαβασει σωστα τη φαση και προλαβε να αντιδρασει σωστα.ANDROS KALOGERAS NEW

Στο αμεσως επομενο λεπτο ο Βαμβακουρης πραγματοποιησε μια εντυπωσιακη επεμβαση οταν εκτιναχθηκε στο "γαμα" και εδιωξε σε κορνερ σουτ-φαουλ του Γλυνού Α.

Απο το σημειο εκεινο και μετα οι φιλοξενουμενοι βρηκαν τα πατηματα τους στο χορταρι και το παιγνιδι ισσοροπησε χωρις ομως ιδιαιτερα απειλητικες στιγμες για τις δυο εστιες.

Στο 32΄ηρθε ενα ακομα σουτ απο τον Γλυνο με τον πολυ καλο εχθες Βαμβακουρη να διωχνει παλι σε κορνερ και στο 39΄ απολαυσαμε ενα απο τα ωραιοτερα γκολ της χρονιας απο τον νεαρο και πολλα υποσχομενο Τσορτανιδη, οταν και με τη βοηθεια του αερα, επιασε ενα τελειο βολέ 15 περιπου μετρα εξω απο την περιοχη και δεξια στελνωντας τη μπαλλα να περασει πανω απο τον Βαμβακουρη και να καταληξει στο απεναντι "γαμα", και τους διακοσιους φιλους του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ σε ξεφρενους πανηγυρισμους.

Στο Δευτερο ημιχρονο η εικονα του αγωνα αλλαξε.

Ο ΑΓΙΑΞ ηταν αυτος που μπηκε πιο αποφασιστικα και πριν καλα καλα συμπληρωθει ενα λεπτο ο Δεναξας εχασε μεγαλη ευκαιρια να στειλει τον αγωνα στο 1-1 ομως ο εμπειρος Στυλιανος κρατησε ανεπαφη την εστια του.

Να σημειωσουμε εδω οτι το χθεσινο ματς ηταν το πρωτο της σεζον οπου ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ κρατησε το "0".

Τα λεπτα του δευτερου ημιχρονου κυλησαν με τον ΑΓΙΑΞ να διατηρει μια ακαρπη υπεροχη, εχοντας την κατοχη στο μεγαλυτερο διαστημα και με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ να προσεχει πολυ την αμυνα του και να προσπαθει να βγει με αντεπιθεσεις.

Απο καποιο σημειο και μετα το παιγνιδι οδηγηθηκε στην ενταση.

Με αφορμη ισως την πιεση απο τη διαφαινομενη ηττα και της δηθεν ξεφουσκωτες μπαλλες, (δεν ηταν τιποτε αλλο εκτος απο την αναπηδηση που αυτη κανει στο φυσικο χορταρι και οχι στο πλαστικο), ο προπονητης των φιλοξενουμενων, γυρνωντας συχνα πυκνα προς την εξεδρα , αναφέρονταν με προσβλητικα και προκλητικα σχολια προς τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ και τον κοσμο του.

Οπως ειναι φυσικο και οπως συμβαινει σε καθε γηπεδο που ο προπονητης θα κανει το λαθος να πιασει συζητηση στα "Γαλλικα" με την εξεδρα, ειναι ζητημα χρονου η ενταση αυτη να μεταφερθει και στους ποδοσφαιριστες.

Ευτυχως για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ, με την εγκαιρη επεμβαση των μελων του δ.σ., οι φιλαθλοι του σταθηκαν μονο σε λεκτικες αντεγκλησεις με τον προπονητη και απεφευχθησαν δυσαρεστες για τον συλλογο καταστασεις.

Γραφονται και ακουγονται διαφορα, ομως οσοι συλλογοι επισκεπτονται την Ανδρο τα τελευταια χρονια, εχουν μονο καλα λογια να λενε για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ και του ανθρωπους του.

Τωρα....στο υπολοιπο διαστημα που παιχθηκε ποδοσφαιρο, ηρθε το 80΄ για να γινει η φαση που σημαδεψε τον αγωνα και εστειλε 200+ ανθρωπους σε ..."αλλα μερη".

Ο Κουλουρης τσιμπαει την μπαλλα στο υψος της μεσαιας γραμμης και ξεχυνεται προς την εστια του Βαμβακουρη με τον Τσιριγωτη να ερχεται και να τον ανατρεπει οριακα εκτος μεγαλης περιοχης και ενω ο ποδοσφαιριστης του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ηταν τελευταιος με τη μπαλλα στην κατοχη του και σε προφανη θεση για γκολ.

Εδω ο κανονισμος εχει τρεις εκδοχες.

α) δινεις κοκκινη καρτα

β) δινεις κοκκινη καρτα και

γ) δινεις κοκκινη καρτα

Στο τελειωμα της φασης ο διαιτητης Βαρθαλιτης ηταν σχετικα μακρια καθως οπως προειπα ο Κουλουρης εφυγε σαν αστραπη.

Ομως ο βοηθος Δεσυπρης επρεπε να συμβουλευσει τον πρωτο για την ποινη.

Εδω πρωτος και βοηθος επιτρεψτε μου να πω, εδειξαν ατολμια στην εφαρμογη του κανονισμου.

Δυο απο τους πιο σοβαρους και αξιολογους διαιτητες του πρωταθληματος μας δεν περιμενα να υποπεσουν σε τετοιο σφαλμα.

Αυτο ακριβως το λαθος ηταν που ωθησε σε μεγαλη ενταση τον αγωνα στο τελευταιο δεκαλεπτο.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ επρεπε να παιζει με παικτη παραπανω, ενω απο την αλλη ο ΑΓΙΑΞ κυνηγησε τις πιθανοτητες για ισοφαριση εχοντας μεταφερει την πιεση στα καρε του Στυλιανου ο οποιος οποτε χρειαστηκε εδειξε την μεγαλη του κλαση.

Ο αγωνας καπου εκει εληξε με καποιες μικροαντεγκλησεις και απο τις δυο πλευρες που ομως με την επεμβαση των ψυχραιμοτερων δεν πηραν συνεχεια.

Εδω θελω να σταθω και να πω στους διαιτητες μας να ειναι πιο προσεκτικοι και να μη δισταζουν να εφαρμοζουν τον κανονισμο.

Εαν το ματς πηγαινε στο 1-1 μετα τη φαση του 80΄, και βρισκομενοι σε ενα γηπεδο ερασιτεχνικου πρωταθληματος με τοσο κοσμο, τι θα μπορουσε να ειχε συμβει;

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαρθαλιτης, Δεσυπρης, Βασαλος

Ανδριακος (Μπενας) Στυλιανος, Ψαριανος, Islamaj, Χαλάς Μ., Κρίτης, Ζαννακης Β., Γλυνος Α. (c), Γλυνος Μ.(70΄Ζαννακης Γ.), (76΄Γαρυφαλλος), Κουλουρης, Τσορτανιδης, Xhafaj.

Αιαντας (Ρουσσος): Βαμβακουρης, Μαυρακης (76΄Καφτηρανης), Βαμβακουρης Α.,Τσιριγωτης, Καμπανης, Φωτεινιας, Memaj, Καριμαλης (61΄Δεναξας) ,  για το

ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

ANDRIAKOS-AIAS 1-0 MPARAZ 2ANDRIAKOS-AIAS 1-0 MPARAZ 3ANDRIAKOS-AIAS 1-0 MPARAZ 4ANDRIAKOS-AIAS 1-0 MPARAZ 5

ANDRIAKOS-AIAS 1-0 MPARAZ 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares